Títol: Em venc el pare

Autor: Care SantosImatge

Il·lustrador: Mercedes Marro Gros

Editorial: Cruïlla, 2011

ISBN: 9788466128131

 

SINOPSI:

El pare de la Nora s’ha quedat sense feina i torna a casa disposat a convertir-se en el pare perfecte. El problema és que el que ell entén per pare perfecte no s’assembla gaire al model de pare que li agradaria tenir a la Nora. Per això decideix buscar-li feina, sense que ell ho sàpiga. Però, com es busca feina per a un presentador de televisió superfamós? L’Òscar, el millor amic de la Nora, l’ajudarà.

Ahir a la tarda els integrants del Club de lectura infantil “Nosaltres també llegim!” de la Biblioteca Ernest Lluch de Vilassar de Mar ens vam reunir com cada mes per comentar la lectura d’un llibre, en aquest cas va ser el títol Em venc el pare de l’escriptora Care Santos, ens ha agradat moltíssim, fixeu-vos sinó en quina nota li hem posat: 9,58!!

Com ja hem dit aquest llibre ens ha agradat molt, entre altres coses perquè ha estat divertit i imaginatiu, també ens ha fet molta gràcia que el lloro es digui cinquanta-sis. A alguns ens ha agradat que quan veuen pel·lícules mengen pizza de quatre formatges, i ens hem fet un tip de riure amb la decoració que el pare dela Norai ha fet a tota la casa. Ens ha agradat comla Norai l’Òscar anaven a buscar feina per el seu pare i sobretot ens ha encantat el ‘pare perfecte’, ara bé entre tots nosaltres hem decidit quines virtuts hauria de tenir el pare perfecte, són aquestes:

 1. Que ens faci els deures.
 2. Que compri tot el que demanem.
 3. Que faci tot el que demanem.
 4. Que no ens renyi.
 5. Que no fumi.
 6. Que s’afaiti cada dia.
 7. Que es relacioni molt bé amb la gent.
 8. Que ens deixi fer tot el que vulguem.
 9. Que sàpiga pintar molt bé.
 10. Que ens deixi anar a dormir molt tard.
 11. Que ens porti a la fira sempre que li demanem.
 12. Que nos ens faci anar a l’escola.
 13. Que no ens faci fer deures a l’estiu.
 14. Que  construeixi invents molt originals.
 15.  Que no ens faci fer-nos el llit.
 16. Que ens porti al cinema molt sovint.

Us recomanem molt la lectura d’aquest llibre, nosaltres ens ho hem passat molt bé!!

Club de Lectura infantil – Nosaltres també llegim!